Klobásy z Osnice na letní grilování

24.07.2014, 11:30, Jan Egner

Dnes dorazí z uzenářské výrobny z Osnice tři druhy klobás. Všem dobře známá zvěřinová klobása - 45 % masa ze srnce + 50 % vepřové maso.
Dále klobása Mama Afrika - složení 35 % hovězí maso + 55 % vepřové maso - švýcarské přírodní koření africké chuti - hořká čokoláda, mokka, jižní plody.
Klobása Raclette - 35 % hovězí maso + 55 % vepřové maso - švýcarský sýr Raclette + švýcarské přírodní koření.

Všechny tyto klobásy jsou k mání za cenu 145,- Kč/1 kg a jsou bez obsahu lepku.

Dobrou chuť přeje

Honza Egner :-) 


 
« Zpět


Diskuse: "Klobásy z Osnice na letní grilování"
Datum: Jméno: Komentář:
- Žádné komentáře -
Přidat komentář | Zobrazit všechny komentáře