Co na čepu; svatomartinské víno; společné pečení cukroví

12.11.2012, 11:29, Jan Egner

Zdravím všechny v tomto sychravém počasí,

    dnes dorazí Na Šumavu František - 12° světlý ležák z Harrachova, Rychnovská Kněžna + Svatomartinský Porter 20° z Vyškova. Vše bude dle možností dnes naraženo.

    Kdo bude mít zájem, může přijít ochutnat svatomartinské víno z vinařství Maďeřič - Müller Thurgau, Modrý Portugal - rosé, Modrý Portugal - 0,2l 35,- Kč.

    Společné pečení cukroví - 8. prosince je zamluvena cvičná kuchyň na Vysoké škole hotelové v Praze 8 Bohnicích. Od 9:00 do cca 19:00 hodin bude probíhat pro zájemce společné pečení cukroví. Každý jednotlivec si připraví zhruba 2 kg těsta jednoho druhu, přičemž každý přinese dva druhy těsta. K tomu též recept a ostatní suroviny na náplň, eventuelně formičky. Za cenu pronájmu 150,- Kč na osobu si každý z pečících bude mít možnost odnést cukroví i od ostatních pečících (tzn. zhruba 4 kg cukroví) - papírové krabice zajištěny, v rámci paušálu též občerstvení a degustace vánočních speciálu pro ty, kdo projeví o pečení či dekoraci cukroví zájem. Prosím zájemce o přihlášení se do 25. 11..

    S přáním hezkých dní

Jan Egner

P.S. Soutěž o Šumavský hermelín 2012 se blíží. Kdo se chce stát hermadorem této soutěže, nechť neváhá a co nevidět se do soutěže přihlásí. Soutěž se koná v neděli 25. 11. mezi 11:00 a 15:00 hodin Na Šumavě.


--  


 
« Zpět


Diskuse: "Co na čepu; svatomartinské víno; společné pečení cukroví"
Datum: Jméno: Komentář:
- Žádné komentáře -
Přidat komentář | Zobrazit všechny komentáře